علی حسینی با بیان اینکه میزان تولید زعفران در سال ۹۶ به بیش از ۳۰۰ تن رسید، افزود: با فعالتر شدن رقبا در بازار جهانی این نگرانی وجود دارد که ۱۰۰ تن از زعفران باقی مانده جذب نشود.
به گزارش تجارتنیوز، وی ادامه داد: البته هنوز ۷ تا ۸ ماه تا آغاز برداشت زغفران جدید باقی مانده در این مدت میتوان با تدبیر و مدیریت بازار، باقی مانده محصول را به فروش رساند.
حسینی مصرف سالانه زعفران در جهان را ۳۵۰ تن عنوان کرد و افزود: علاوه بر ایران ۷ تا ۸ کشور دیگر حدود ۵۰ تن زعفران تولید و عرضه میکنند و برخی از آنها با قدرت در بازار حضور دارند و رقیب جدی ما محسوب میشوند.
به گفته وی مهمترین اقدامات برای جذب باقی مانده زغفران و کنار زدن رقبا؛ حل مشکلات انتقال پول، جذب سرمایه و حمل و نقل است.
حسینی با اشاره به رشد ۲۶ درصد صادرات زعفران کشور تا بهمن ماه سال ۹۶، گفت: بر اساس آمار گمرک تا بهمن سال ۹۶ بیش از ۱۹۴ تن زعفران از کشور صادر شده است.
عضو شورای ملی زعفران همچنین پیش بینی کرد رقم رشد ۲۶ درصد صادرات زعفران برای سال ۹۷ نیز تکرار شود.
حسینی در پایان قیمت هر کیلو گرم زعفران ایران در بازار جهانی را ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ دلار عنوان کرد.
منبع: اقتصادآنلاین