تقریبا برای همگیمان پیش آمده که راس یک ساعت خاص باید خودمان را به جایی برسانیم اما ترافیک پایتخت این اجازه را نداده که آدم خوشقولی باشیم.
«ترافیک» از نوعی تهرانیاش آنقدر در زندگی روزمرهمان جا خوش کرده که به روایت یکی از اساتید ارتباطات تا این پدیده نبضش میزند و برای روزنامهنگاران نیز سوژه برای نوشتن وجود دارد، چرا که گویا تازگی آن پایانی ندارد.
وضعیت مشابهی را میتوان برای «تورم» نیز در نظر گرفت. اینکه با وجود تکراری شدن «تورم»، همچنان اخباری که به این شاخص اقتصادی گره میخورد، جذابیت منحصربهفرد خودش را دارد. تورم گاهی پلههای صعودی را یکی پس از دیگری طی میکند و خبرساز میشود و برخی مواقع وعده کاهش آن در کانون اخبار قرار میگیرد و آخر سر هم خبر کاهش تورم -در مواردی اندک- شهروندان را امیدوار نگه میدارد.
در حال حاضر «تورم» با مورد نادر سوم خبرسازی میکند، چرا که دولت وعده داده تا پایان سال میزان تورم را به زیر ۲۵ درصد خواهد رساند. حتی خبر این اتفاق هم میتواند خیلی از شهروندان را امیدوار نگه دارد که بهزودی فهرست خرید مواد غذاییشان تغییر پیدا خواهد کرد، چرا که ظرف چند سال گذشته آنقدر قیمت مواد غذایی بالا رفت که بسیاری مجبور شدند با تخم مرغ سر کنند و انواع مدل غذا را با آن تعریف کنند.
املت، نیمرو، تخم مرغ وارفته، تخم مرغ سفت، تخم مرغ آبپز، ساندویچ تخم مرغ، تخم مرغ سوخاری، تخم مرغ با گوجه، پیتزای تخم مرغ، تخم مرغ با سس مایونز، تخم مرغ خامهای و هر جور مدل مندرآوردی که فکرش را کنید، همگی به دنبال افزایش قیمت مواد غذایی در سفرهها جا پیدا کردند. این روزها امیدواریم اقدامات دولت سریعا تاثیراتش را بگذارد و قیمتها -بهخصوص مواد غذایی- کاهش پیدا کند چرا که مدلهایی از انواع طبخ تخم مرغ وجود دارد که بعد از یک مدتی نه معده قبول میکند آن را هضم کند و نه مغز.
محمدهیراد حاتمی