سورنا بورس ساعت کار نانوایی‌ها در ماه رمضان - سورنا بورس

در ماه رمضان همواره نانوایی‌ها با تغییر ساعات کاری مواجه شده و اوج کار آن‌ها از چند ساعت قبل از اذان مغرب و افطار شروع شده و تا ساعت‌ها پس از آن ادامه دارد.

به گزارش سورنا بورس، قاسم زراعتکار، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی گفت: برای نانوایی‌های سنتی از لواش تا تافتون، بربری و سنگک ساعت کاری در ماه رمضان از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود و تا ۸ صبح تنور آن‌ها روشن می‌ماند؛ مجددا از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر نانوایی‌ها فعال می‌شوند و پس از آن از ساعت ۱۳ تا پس از افطار و ساعت‌ها پس از آن نانوایی‌ها آماده تحویل نان تازه و داغ به روزه‌داران هستند.

وی همچنین درباره وضعیت قیمت و نرخ واقعی نان افزود: در ماه رمضان هیچ‌گونه افزایش قیمتی در انواع نان سنتی اعمال نمی‌شود و مردم از این بابت هیچ نگرانی نداشته باشند اما پس این ماه مبارک آنالیز قیمت انواع نان سنتی را طبق روال معمول هر ساله به دستگاه‌های متولی در زمینه نرخ گذاری نان ارایه می‌دهیم‌.

زراعتکار ادامه داد: امیدواریم مسوولان به نانوایی‌ها و صاحبان این صنف زحمتکش توجه ویژه‌ای داشته باشند؛ چرا که از سال ۱۳۹۳ نرخ نان سنتی هیچ تغییری نداشته است؛ حال آنکه همه هزینه‌های تولید مانند دستمزد کارگران، انرژی، مالیات، تورم و دیگر هزینه‌های جانبی افزایش پیدا کرده است و نانوایی‌ها توان تحمل آن را دیگر ندارند.

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با بیان اینکه اگر دولت هزینه‌های نانوایی‌ها را تقبل کند هیچ علاقه‌ای به افزایش قیمت نان نداریم و حاضریم این محصول استراتژیک را رایگان در اختیار مردم قرار دهیم، گفت: از نظر کمیت و کیفیت نانوایی‌های سنتی همواره تلاش می‌کنند تا با وجود مشکلات موجود، بهترین نان در دسترس مردم باشد تا بتوانند اعتماد مردم را جلب کنند؛ چرا که آن‌ها مشتری و تعیین کننده در آینده بازار و درآمد نانوایی‌ها هستند و بنابراین مردم باید رضایت داشته باشند.

 

منبع:ایسنا

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 101 views بار دسته بندی : دسته‌بندی نشده تاريخ : 22 آوریل 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.